Aveți întrebări? Ne puteți scrie aici: adrian@pompedecaldura.eu sau calin@pompedecaldura.eu

Despre noi

Esența sistemului nostru Profilul LEIFELD vă oferă posibilitatea de a instala cele mai populare sisteme de instalații termice, sanitare și HVAC fără a fi nevoie de fitinguri suplimentare. Modelul patentat de orificii permite montarea unei game largi de fitinguri de la diferiți producători.

Toate coturile cu talpă și fitingurile standard de perete cu orificii de 40 mm se pot utiliza pe Profilul LEIFELD, indiferent de sistemul de țevi utilizat. De asemenea este ideal și pentru montarea robinetelor de serviciu mascate. Fitingurile cuplate se pot de asemenea monta rapid, exact la înălțimea corespunzătoare. Profilul LEIFELD se poate tăia si modela la dimensiunile, formele și unghiurile dorite cu ajutorul unui clește special, este ultraflexibil si practic.

Acest profil poate fi folosit și ca sistem de prindere, de fixare sau ca și suport. Se poate monta și fixa pe perete orice, de la instalații la obiecte grele, boilere, centrale, aparate de aer condiționat, etc. Profilul are aplicații atât in domeniul instalațiilor cât și în alte domenii.

Pentru montaj și fixare profesională, este produsul ideal, durabil și foarte rezistent.
Acest profil, alături de accesorii îți face viața mai ușoară în instalații.

Incercam sa va reconectam la server...
Incercam sa va reconectam la server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la server. Va rugam accesati butonul reincarcare. Reincarcare 🗙