Aveți întrebări? Ne puteți scrie aici: adrian@pompedecaldura.eu sau calin@pompedecaldura.eu

Termeni și condiții

Avem rugămintea să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui magazin online. Accesul și/sau vizitarea www.leifeldromania.ro de către dumneavoastră, presupune acceptul explicit cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare și asupra înțelegerii dintre Părți. 

I. Despre Noi

Serviciul este oferit de SC ECOINSTAL IT CONSULT S.R.L. cu sediul în Reghin, Str. Făgărașului, Nr. 12/26, Jud. Mureș, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J26/397/2003, Cod de Identificare Fiscală RO 15349603, cod IBAN RO28 BTRL 0600 1202 A057 52XX deschis la Banca Transilvania, reprezentată de domnul Țifui Ovidiu în funcția de administrator.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:
Prin poștă la adresa de corespondență: Strada Câmpina Nr. 62-64, Cluj-Napoca.

Prin e-mail la următoarele adrese:

comenzi@leifeldromania.ro - pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare, cereri money back, etc.;
adrian@pompedecaldura.eu / calin@pompedecaldura.eu - pentru inițiere de colaborări și parteneriate.

Prin telefon la numărul: 0745 542 234 / 0723 384 886

II. Despre leifeldromania.ro

www.leifeldromania.ro - este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. 

www.leifeldromania.ro – este denumirea comercială și proprietate a SC ECOINSTAL IT CONSULT S.R.L.  cu sediul în Reghin, Str. Făgărașului, Nr. 12/26, Jud. Mureș, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J26/397/2003, Cod de Identificare Fiscală RO 15349603.

III. Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul www.leifeldromania.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.leifeldromania.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății. 

Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale www.leifeldromania.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății. 
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.leifeldromania.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul www.leifeldromania.ro într-o lumină falsă, înselătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

IV. Înregistrarea ca utilizator     

Site-ul www.leifeldromania.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.leifeldromania.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe Site).

Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor și Condițiilor de utilizare a www.leifeldromania.ro. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.leifeldromania.ro.  
Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.leifeldromania.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de www.leifeldromania.ro. Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele www.leifeldromania.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.

www.leifeldromania.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

V. Datele Personale

Prin înregistrarea ca utilizator al www.leifeldromania.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nașterii dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.leifeldromania.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.leifeldromania.ro va trebui să ne comunicați o adresă de e-mail validă precum și alte date legate de dvs. Vă rugăm să accesați pagina Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de www.leifeldromania.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dumneavoastră. 

VI. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.leifeldromania.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea și alegerea produselor
- înregistrarea dvs. ca utilizator al www.leifeldromania.ro 
- efectuarea plătii produselor. Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate și achitate va fi insoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate, dacă este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.leifeldromania.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Site-ul iși derulează operațiunile. 

VII. Cum cumpăr?
VII.1. Prețurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.leifeldromania.ro reprezintă prețuri care nu includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă. 

VII.2. Metode de plată
Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: plata cu cardul, transfer bancar/ordin de plată sau numerar/cash la livrare. Dacă ați ales ca metoda de plată cu cardul sau transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informaţiile relevante pentru comandă şi plată. Aceste informaţii le veţi primi şi prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii în cap. VII.2.1). Dacă aţi ales să platiţi numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veţi primi prin e-mail informaţiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuaţi plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

VII.2.1. Cum cumpăr şi plătesc produse de pe site-ul www.leifeldromania.ro prin transfer bancar/ordin de plată?

Puteţi cumpăra produse prin www.leifeldromania.ro, prin următorii paşi:

Selectaţi produsul pe care doriţi să-l achizitionaţi şi apăsaţi pe linkul "Adaugă în coş".

Introduceţi/confirmaţi datele dvs. personale.

Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dvs. Vă rugăm să completaţi corect formularul şi să indicaţi persoanele către care se face facturarea şi livrarea. Adresa de e-mail are importanţă extremă deoarece informaţiile legate de comandă şi produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetineşte întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să vă contacteze şi să vă informeze asupra stării comenzii dvs. Dacă adresa de livrare nu este aceeaşi ca adresa de facturare, indicaţi acest lucru prin debifarea opţiunii. Adresa pentru livrare este aceeaşi cu adresa de facturare de la sfârşitul formularului. Alegeţi metoda dorită de plata şi confirmaţi datele alegând "Pasul următor". Dacă adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleaşi cu adresele pe care le aveţi înregistrate în contul de utilizator de pe Site, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceţi adresele de facturare şi/sau de livrare valabile pentru comanda respectivă. Dacă aţi ales metoda de plată Transfer bancar/ordin de plată, veţi primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comanda dvs., următorul pas fiind efectuarea plăţii în cel mai scurt termen. În procesul efectuării plăţii prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie să mentionaţi la sectiunea Detalii de plată a ordinului de plată, numărul facturii primite prin email, care reprezintă confirmarea comenzii plasate. După efectuarea plăţii prin transfer bancar/ordin de plată, vă rugăm să ne trimiteţi o confirmare de plată la adresa adrian@pompedecaldura.eu / calin@pompedecaldura.eu, în maximum 24 de ore.

IX. Garanţii

Pentru orice detalii legate de garanţie vă rugăm să contactaţi departamentul de vânzări. Toate produsele comercializate de către www.leifeldromania.ro beneficiază de garanţie legală de conformitate. Toate produsele sunt noi, în ambalaje originale şi provin din surse autorizate. Pentru a beneficia de garanţie, cumpărătorul se obligă să respecte toate instrucţiunile de utilizare şi întreţinere furnizate de vânzător sau producător.

X. Cum livrăm?

Livrare prin curier

Pentru produsele achiziţionate din magazinul nostru online, www.leifeldromania.ro, livrarea se va face prin intermediul curierilor şi/sau partenerilor cu care avem o relaţie contractuală. Produsele se livrează în minim 1 zi lucrătoare şi maxim 7 zile lucrătoare.

Taxa de livrare va fi calculata in functie de comanda.

După transmiterea comenzii, veţi fi contactat de către un coleg din echipa Leifeld România.

Pentru alte informaţii, vă stăm la dispoziţie şi ne puteţi contacta la datele din pagina Contact.

Doriţi să modificaţi sau să anulaţi o comandă?

Dacă v-aţi răzgândit sau doriţi să modificaţi o comandă, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: adrian@pompedecaldura.eu / calin@pompedecaldura.eu sau la numărul de telefon 0745 542 234 / 0723 384 886

XI. Descrierea şi Politica de returnarea a produselor

www.leifeldromania.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, www.leifeldromania.ro nu garantează ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de www.leifeldromania.ro este diferit faţă de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteţi returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului şi în conformitate cu legislaţia română în vigoare. 

Consumatorul are dreptul să notifice în orice mod comerciantul (scris prin postă, e-mail, prin telefon,etc.) că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului. Termenul decurge de la intrarea în posesia fizică a produsului, conform OUG 34/2014.

În cazul în care întelegeţi să valorificaţi acest drept aveţi următoarele obligaţii:

- de a returna produsul cumpărat, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- de a returna produsul cumpărat în stare de funcţionare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.

Produsele asupra cărora au fost efectuate intervenţii neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice, produsele cărora le lipsesc accesorii, nu vor fi acceptate.

După returnarea produsului, veţi primi înapoi banii pe produs(e) în termen de 15 zile calendaristice, doar dacă produsul returnat îndeplineşte condiţiile de retur, expuse mai sus. 

ECOInstal S.R.L. (www.leifeldromania.ro), poate prelungi acest termen dacă n-a intrat în posesia fizică a produsului sau dacă nu aţi trimis confirmarea de expediere a coletului.

Rambursarea sumei se va face în felul următor:

- pentru comenzile achitate cu card bancar, rambursarea sumei se va face în contul din care a fost efectuată plată.

- pentru comenzile achitate cu ordin de plată sau plata ramburs, restituirea se va face prin virament bancar.

XII. Recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale; nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut, nu puteţi folosi adrese de e-mail sau identităţi false. www.leifeldromania.ro îşi rezervă dreptul, dar nu are obligaţia de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi nu are obligaţia de a revedea periodic acest conţinut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe www.leifeldromania.ro, transmiteţi, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masa, din orice ţară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe www.leifeldromania.ro, cedaţi dreptul Societăţii de a folosi numele dvs. în relaţie cu materialele postate; garantaţi că deţineţi sau controlaţi într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postaţi; ca materialele postate nu violează nici una dintre condiţiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor şi alte forme de conţinut din partea utilizatorilor, ale www.leifeldromania.ro.

www.leifeldromania.ro are dreptul, dar nu obligaţia de a monitoriza, edita sau şterge, orice tip de conţinut sau activităţi ale utilizatorilor pe Site. www.leifeldromania.ro nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terţe părţi pe Site. www.leifeldromania.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile şi articolele propuse de către utilizatori.

XIII. Forţa Majoră

www.leifeldromania.ro, afiliaţii sau/şi în general furnizorii de produse sau servicii către www.leifeldromania.ro nu pot fi făcuţi responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa www.leifeldromania.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la www.leifeldromania.ro, lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.leifeldromania.ro, erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia română în vigoare.

XIV. Publicitatea

www.leifeldromania.ro poate afişa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum şi la produse ori servicii aparţinând terţilor. Prin utilizarea www.leifeldromania.ro şi prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ale acestuia şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XV. Reclamaţii privind încalcarea legii referitoare la protejarea proprietăţii intelectuale

www.leifeldromania.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terţilor. Dacă aţi observat că Site-ul conţine informaţii care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteţi o inştiinţare la adresa de email:  calin@pompedecaldura.eu sau adrian@pompedecaldura.eu, sau să ne contactaţi la numerele de telefon, sau la adresa de corespondentă, afişate la capitolul Despre noi din prezentul contract. 

XVI. Legislaţia aplicabilă

Serviciile oferite de ECOINSTAL IT CONSULT S.R.L. prin intermediul www.leifeldromania.ro sunt guvernate de dispoziţiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerţul electronic, Ordonanţa 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, HG 448/2005 şi Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii şi condiţiile www.leifeldromania.ro se supun legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul ECOINSTAL IT CONSULT S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părţi se vor supune rezolvării instanţelor din cadrul Tribunalului Cluj-Napoca .

XVII. Politică de confidenţialitate

ECOINSTAL IT CONSULT S.R.L. nu încurajează SPAM-ul. Vizitatorii sau Clienţii care au furnizat date cu caracter personal către magazinul online www.leifeldromania.ro, pot opta pentru ştergerea acestora din baza de date.

ECOINSTAL IT CONSULT S.R.L. (www.leifeldromania.ro), poate transmite datele dumneavoastră cu caracter personal altor terţi, persoane juridice sau parteneri doar în baza unui angajament de confidenţialitate prin care garantează păstrarea datelor conform legislaţiei în vigoare. Aceştia pot fi: companii care furnizează servicii de marketing, firme de curierat, operatori de plăţi bancare sau alte companii partenere cu care dezvoltăm proiecte de promovare, ofertare şi vânzare a produselor de pe site-ul www.leifeldromania.ro.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina Prelucrarea datelor cu caracter personal. 

XVIII. Prezentarea ofertei 

ECOINSTAL IT CONSULT S.R.L. îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul www.leifeldromania.ro, fără o inştiintare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.leifeldromania.ro au caracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.leifeldromania.ro au caracter informativ şi pot exista diferenţe între acestea şi produs.

 

Incercam sa va reconectam la server...
Incercam sa va reconectam la server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la server. Va rugam accesati butonul reincarcare. Reincarcare 🗙